Είστε εδώ

Τετράδια Μακεδονικής Ιστορίας και Πολιτισμού

Τετράδια Μακεδονικής Ιστορίας και Πολιτισμού
Τεύχος 4 - Ιούνιος 2017

Τα Τετράδια Μακεδονικής Ιστορίας και Πολιτισμού είναι εξαμηνιαία έκδοση του Κέντρου Έρευνας Μακεδονικής Ιστορίας και Τεκμηρίωσης (ΚΕΜΙΤ) του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα (ΙΜΜΑ) και δημοσιεύει πρωτότυπες μελέτες που αναφέρονται στην ιστορία και τον πολιτισμό της Μακεδονίας. 

Στο τεύχος 4 (Ιούνιος 2017) υπάρχουν δύο άρθρα:
 

  1. "Περιήγηση στα αρχεία του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα: Το αρχείο Κωφού" της Αναστασίας Μητσοπούλου, ιστορικός δ.Φ. και επιστημονική συνεργάτρια του ΚΕΜΙΤ και
  2. "Μετοικεσίες των Ελλήνων της Ρωσίας και της ΕΣΣΔ στη Μακεδονία στις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα" του Κυριάκου Χατζηκυριακίδη, Επίκουρου Καθηγητή ΑΠΘ.

​Παρουσιάζεται επίσης σύντομη έκθεση για το πρόσφατο έργο του Ιδρύματος του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.
Τη δαπάνη της έκδοσης του τεύχους αυτού την ανέλαβε η Βιομηχανία Τροφίμων των Αφών Χαϊτογλου ΑΒΕΕ, η οποία άλλωστε έχει καλύψει μεγάλο μέρος και των άλλων εκδόσεων του ΙΜΜΑ και έχει αναδειχθεί σε ευεργέτη του Ιδρύματός μας. Τον σχεδιασμό και την εκτύπωση έχουν αναλάβει οι εκδόσεις University Studio Press.

Έτος: 
2017
Τιμή: 
€4

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα Πωλητήρια του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. /  Τετάρτη 9:00 π.μ. – 8:00 μ.μ. / Σάββατο  10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Πληροφορίες[email protected] / 2310229778

Copyright © 2012 • Ίδρυμα Μουσείου Μακεδνικού Αγώνα