Είστε εδώ

Εις Μνήμην…

 • Αλέξανδρος Χαΐτογλου

  Έφυγε: 
  5 Ιουν 2016

  «Έφυγε» από τη ζωή ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Αλέξανδρος Χαΐτογλου.

  Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Ιουνίου ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανίας τροφίμων Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ, σε ηλικία 62 ετών από αιφνίδια ανακοπή καρδιάς.

 • Αθηνά Τζινίκου - Κακούλη

  Έφυγε: 
  23 Φεβ 2016
  Έφυγε την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016, η Αθηνά Τζινίκου - Κακούλη, η οποία για πολλά χρόνια υπηρέτησε με πάθος το έργο του Μουσείου Μακεδονικού  Αγώνα, ως Διευθύντριά του.
   
  Όλοι οι εργαζόμενοι στο Μουσείο αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες που είχαν τη χαρά να ακούσουν τις θερμές ξεναγήσεις της, εκτιμήσαμε βαθύτατα το έργο της και την προσφορά της.
   
  Καλό ταξίδι.
 • Περσεφόνη Γ. Καραμπάτη

  Έφυγε: 
  7 Νοε 2015

  Έφυγε τo Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015, η Περσεφόνη Καραμπάτη σε ηλικία 46 ετών.

  Η Περσεφόνη ήρθε στο Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα στις αρχές του 1994 ως υπότροφος. Με δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Ιστορία και τη Μουσειολογία, καταρτισμένη στην ψηφιακή τεχνολογία και πολύγλωσση, παρέμεινε ως επιστημονική συνεργάτις με τη διπλή ιδιότητα της ιστορικού και της μουσειολόγου για 21 χρόνια.

 • Δημήτρης Ζάννας

  Έφυγε: 
  3 Οκτ 2013

  Έφυγε την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013, ο Δημήτρης Ζάννας σε ηλικία 93 ετών. Ήταν και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Ιδρύματος, αφού υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Μουσείου και για δεκαετίες πρόεδρός του. Τον αποχαιρετήσαμε την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, στην Ιερά Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης.

Copyright © 2012 • Ίδρυμα Μουσείου Μακεδνικού Αγώνα